Vi har 24 timers service!
Boligkøbs Advokaterne København
Ring
7070 5080
Eller læg en besked

Advokat boligkøb Fredensborg

Få en kompetent advokat til dit boligkøb

Står du over for et boligkøb, og leder du efter en professionel og erfaren advokat i nærheden af Fredensborg, som kan hjælpe dig sikkert igennem? Så er Boligkøbsadvokaterne et godt valg. Hos Boligkøbsadvokaterne får du en kompetent og grundig advokat, som udelukkende har dine interesser i fokus i dit forestående boligkøb.

Ring til os eller send os en mail på vores kontaktformular på vores hjemmeside. Så tager vi os gerne tid til en uforpligtende samtale med dig, så du kan vurdere, om vi er de rigtige til at hjælpe dig igennem dit boligkøb. Vi glæder os til at høre fra dig på tlf. 70 70 50 80 eller via vores kontaktformular.

Fordelene ved en advokat i et boligkøb

En bolighandel vil for de fleste mennesker være den største investering i deres liv. Det er en stor beslutning med mange penge involveret, og derfor er det ikke lige meget, hvordan det forløber. En kompetent og erfaren boligadvokat giver dig, for et relativt lavt beløb, en stor sikkerhed, så du ikke overser noget, som kan få stor betydning for huskøbet, eller som kan volde store problemer senere hen.

Et boligkøb har i de fleste tilfælde en stor økonomisk betydning mange år frem i tiden, og en god og kompetent rådgivning om dit boligkøb fra en erfaren boligadvokat er derfor yderst vigtig. Hos Boligkøbsadvokaterne giver vi dig en bistand af høj kvalitet, og vi arbejder sikkert og effektivt, så din hushandel bliver gnidningsfri og hurtig. Med os ved din side øger du chancen for et forløb uden uforudsete udfordringer og problematikker, når du skal købe bolig. Den rigtige rådgivning er ikke kun en investering i et sikkert boligkøb i selve handelen, men det kan også have stor betydning for dig senere hen, når du har købt huset. Derfor er det en investering, som er givet godt ud.

Stor tilfredshed blandt kunder

Vi har stor tilfredshed blandt vores kunder og det skyldes vores fokus på altid at yde optimal service. Den store kundetilfredshed kommer naturligvis også til udtryk i vores Trustpilot anmeldelser.

Professionel advokat til boligkøb nær Frederiksberg

Boligkøbsadvokaterne er beliggende på Kratbjerg 201, 3480 Fredensborg. Hos os får du en kompetent advokat til at rådgive dig og hjælpe dig sikkert igennem dit boligkøb. Du er velkommen til at kigge forbi vores hyggelige kontor, som du nemt kommer til fra for eksempel København, Hillerød eller Helsingør. Der er mange transportmuligheder med offentlig transport i nærheden af os.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål, tilbud eller en samtale. Du kan ringe til os tlf. 70 70 50 80 eller sende os en besked via vores kontaktformular. Vi vender hurtigt tilbage til dig, så du kan komme videre i din hushandel. Din advokat hos Boligkøbsadvokaterne i Fredensborg nær Hillerød, Helsingør og København glæder sig til at hjælpe dig sikkert og godt igennem dit boligkøb.

Læs Boligkøbsadvokaternes anmeldelser på Google

Boligkøbsadvokaterne har 5 ud af 5 stjerner baseret på 13 anmeldelser.
Udvalgte priser
Boligpakke
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling med sælger / mægler
Skøde og refusionsopgørelse
kr.11.250
Andelsbolig
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling
Komplet ekspedition af handlen
Ingen handel - halv regning
kr.8.995
Skøde og refusionsopgørelse
Ingen rådgivning
Ekspedition af skøde og refusionsopgørelse
kr.3.995