Vi har 24 timers service!
Boligkøbs Advokaterne København
Ring
7070 5080
Eller læg en besked

Advokat ved huskøb

Et huskøb er for størstedelen af alle mennesker langt fra blot et greb i lommen. Det er derimod en beslutning, som er forbundet med mange økonomiske overvejelser, og som får betydning for økonomien langt ud i fremtiden.

Når du skal købe et hus, står du altså over for en vigtig økonomisk investering – en investering, som også er forbundet med risici.

Vælger du at benytte dig af en advokat ved huskøb, kan du ikke alene minimere disse risici, men du kan også se frem til en god og gnidningsfri købsproces.

Købers mand

I et boligmarked, som bugner af tilbud og fristelser, er det som køber let at lade sig rive med af strømmen. Ejendomsmæglere har tit og ofte blot et salg for øje, og da det samtidig kan være vanskeligt at gennemskue købsaftalen og medfølgende dokumenter, sker det ikke sjældent, at der opstår problemer i købsprocessen. Problemer, der kunne have været undgået ved brug af en advokat i forbindelse med huskøb.

Med en advokat ved huskøb i København, Fredensborg, Hillerød og Helsingør kan du se frem til at have en fagperson ved din side, som ene og alene har interesse i at gennemgå handlen og huset set ud fra dine personlige og økonomiske interesser. Advokatbistand ved køb af et hus giver dig den vejledning, du har behov for, og stiller skarpt på vilkårene ud fra dit perspektiv. Således kan du vide dig sikker på, at du kan tage advokatens ord for gode vare.

3 grunde til at bruge en advokat ved huskøb

  1. Professionel gennemgang af alt fra købsaftale til dokumenter såsom tilstandsrapport og ejerskifteforsikring.
  2. Mulighed for indhentning af oplysninger og detaljer omkring huset, således ingen problemer venter efter handlen er indgået.
  3. Hjælp til udfærdigelse af blandt andet skøde, refusionsopgørelse og advokatforbehold.

Med en advokat ved din side under et boligkøb er du med andre ord sikret et professionelt og kritisk blik på alle aspekter af handlen, så du på én og samme tid spares for bekymringer og får et optimalt boligkøb.

Skal du bygge nyt?

Det kan derudover ligeledes være yderst fordelagtigt at benytte en advokat ved nybyggeri. Når der skal bygges nyt, er der mange forhold at tage højde for, når både bygherrens og entreprenørens interesser skal forenes. Det er altså netop hér, at en boligadvokat kan stå til rådighed med rådgivning under dit nybyggeri.

Og er du klar til at springe ud i at bygge nyt, hjælper en advokat med speciale i nybyggeri dig sikkert igennem fra start til slut.

Læs Boligkøbsadvokaternes anmeldelser på Google

Boligkøbsadvokaterne har 5 ud af 5 stjerner baseret på 13 anmeldelser.
Udvalgte priser
Boligpakke
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling med sælger / mægler
Skøde og refusionsopgørelse
kr.11.250
Andelsbolig
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling
Komplet ekspedition af handlen
Ingen handel - halv regning
kr.8.995
Skøde og refusionsopgørelse
Ingen rådgivning
Ekspedition af skøde og refusionsopgørelse
kr.3.995