Vi har 24 timers service!
Boligkøbs Advokaterne København
Ring
7070 5080
Eller læg en besked

Andelsbolig advokat

 • Komplet boligkøbsrådgivning
 • Rådgivning af specialiseret boligadvokat
 • Forhandling
 • Komplet ekspedition af handlen
 • Ingen handel – Halv regning
kr. 8.995
pro-bg-andel
 • Komplet boligkøbsrådgivning
 • Rådgivning af specialiseret boligadvokat
 • Forhandling
 • Komplet ekspedition af handlen
 • Ingen handel – Halv regning
kr. 8.995

Boligadvokat ved køb af andelsbolig

En andelsbolig er et populært boligvalg, og det er der mange grunde til. Den største fordel ved en andelsbolig er, at en sådan bolig er billigere end en ejerbolig – og derfor tiltaler andelsboliger en bred målgruppe.

Skal du købe en andelsbolig i København, Fredensborg, Helsingør eller Hillerød? Så er der en række forhold som køber, man særligt skal være opmærksom på. Du gør dig klogt i at involvere en boligadvokat i din søgen efter en andelsbolig og vi er specialister i at rådgive omkring køb af andelsboliger – og vi har faste priser.

Vi varetager kun dine interesser

Du har måske hørt om folk, som har brændt fingrene på et køb af andelsbolig. Der florerer mange af sådanne historier, som tit og ofte kan virke afskrækkende for personer, som begiver sig rundt på boligmarkedet.

Ikke desto mindre er der langt flere, som har positive oplevelser med at købe en andelsbolig frem for negative. Med en boligadvokat i dit køb af andelsbolig kan du sikre dig, at du bliver blandt de positive.

Vi er din rådgiver overfor sælger, og varetager derfor kun dine interesser, så du kommer trygt gennem dit køb af andelsbolig. Og så rådgiver vi i et sprog, der er til at forstå om hele købsprocessen af andelsbolig.

Hvis du har modtaget en købsaftale så husk at undersøge om der er indsat et advokatforbehold. Er der ikke noget advokatforbehold bør du ikke underskrive købsaftalen inden du har kontaktet Boligkøbsadvokaterne.

Vi danner et økonomisk overblik – så du undgår uforudsete udgifter

Et af de absolut vigtigste forhold, når du køber en andelsbolig, er økonomien i andelsforeningen. Når du køber en andelsbolig, køber du dig nemlig ind i denne forening, og dette er netop, hvad dit andelsbevis vidner om. Således får du ret til at bo i en bolig, som andelsforeningen ejer.

Når du bliver medlem af en andelsforening, følger der forpligtigelser med, og blandt disse er ansvaret for renovering af ejendommen. Boligens vedligeholdelsesmæssige stand er således langt fra uvæsentlig for dig som køber.

Som advokat med speciale i andelsbolig kan vi sørge for at gennemgå forhold, vedtægt og økonomi i den andelsforening, som du har set dig lun på, for herefter at give dig et solidt økonomisk overblik. Således giver vi dig syn for sagen, så du undgår større uforudsete udgifter, og du kan i stedet koncentrere dig om det, der er det mest spændende for dig; din nye bolig.

Andelsboligpakke

Andelsboligforeningens regnskab og generalforsamlingsreferater er centrale dokumenter for vurderingen af dit køb af andelsbolig. Når du køber en andelsbolig er der derfor mange ting du bør være opmærksom på, herunder foreningens økonomi, vedtagne udgifter til større vedligehold m.v.

I forbindelse med køb af andelsbolig bistår Boligkøbsadvokaterne gennem hele processen, herunder:

 • Møde med specialiseret boligadvokat – personligt eller telefonisk – alt efter dit ønske.
 • Vi gennemgår og rådgiver om vilkårene i købsaftalen.
 • Vi gennemgår og rådgiver om handlens øvrige dokumenter.
 • Vi meddeler mægler og sælger de forbehold, som dit køb evt. skal betinges af, og forhandler med mægler eller sælger herom.

Andele må ikke prisfastsættes frit, og købesummen på andelen vil derfor være afhængig af den metode, som foreningen anvender til fastsættelse af maksimale købspris. Vi gennemgår den valgte metode til prisfastsættelse, så du er klar over de fordele og ulemper, der er ved de forskellige metoder.

Køber du en andelsbolig gennem ejendomsmægler vil der endvidere ofte være to købsaftaler.

Fuldkommen gennemsigtighed – ingen skjulte omkostninger

Det er ingen hemmelighed, at såvel boligmarkedet som advokatverdenen er fyldt med begreber og koncepter, der kan synes uforståelige for en udefrakommende.

For at sikre at du ved præcis, hvad du går ind til, når du sætter din underskrift på en købsaftale, er vi en boligadvokat, der ved køb af andelsbolig sørger for, at du og vi taler samme sprog. Således sørger vi for en høj grad af gennemsigtighed i hele processen, så du er bekendt med alle forhold i købet.

Dette mener vi, er måden, hvorpå du får det optimale ud af din boligadvokat ved køb af andelsbolig.

Ingen handel – halv regning

Vi beregner os halvt salær, hvis handlen ikke gennemføres.

Så du kan trygt kontakte en advokat hos Boligkøbsadvokaterne i forbindelse med et andelsbolig køb i København, Hillerød, Fredensborg eller Helsingør. Kontakt os gerne på 70 70 50 80 eller skriv til advokat@boligkobsadvokaterne.dk.

Læs Boligkøbsadvokaternes anmeldelser på Google

Boligkøbsadvokaterne har 5 ud af 5 stjerner baseret på 13 anmeldelser.
Udvalgte priser
Boligpakke
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling med sælger / mægler
Skøde og refusionsopgørelse
kr.11.250
Andelsbolig
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling
Komplet ekspedition af handlen
Ingen handel - halv regning
kr.8.995
Skøde og refusionsopgørelse
Ingen rådgivning
Ekspedition af skøde og refusionsopgørelse
kr.3.995