Vi har 24 timers service!
Boligkøbs Advokaterne København
Ring
7070 5080
Eller læg en besked

Boligadvokat Fredensborg

Din boligadvokat – Fredensborg

Leder du efter en professionel boligadvokat i nærheden af Fredensborg? Boligkøbsadvokaterne har kontor på Kratbjerg 201, 3480 Fredensborg. Hos os får du en højt specialiseret boligadvokat med stor erfaring og viden om området for bolighandler. Med en professionel boligadvokat, kommer du trygt og sikkert igennem din bolighandel.

Ring til os i dag eller send os en besked via vores kontaktformular på vores hjemmeside. Vi besvarer gerne dine tvivlsspørgsmål, eller tager en uforpligtende samtale med dig, så du kan vurdere, om du gerne vil have os ved din side i din bolighandel.

Om boligkøbsadvokaterne

Hos Boligkøbsadvokaterne har vi valgt at holde en fast, lav pris på vores ydelser, og herudover skal du kun betale for vores ydelser, hvis din handel går igennem. Vi har 24 timers service, og hos os er du som kunde altid i fokus. Vi varetager udelukkende dine interesser, og vi rådgiver dig over for sælger og mægler, så dine interesser i boligkøbet er sikret. Vores trænede øjne er hurtige til at identificere, hvilke områder i en hushandel, der har størst betydning for dig.

Hos Boligkøbsadvokaterne får du desuden en boligadvokat, som er til at forstå. Vi ved, at du ikke nødvendigvis har stået i et boligkøb før, og at mange af områderne kan være nye for dig. Derfor sørger vi for at vejlede og rådgive dig i et sprog, så alle kan være med. Det er vigtigt, at du føler dig tryg og velinformeret, og at vi bidrager til at give dig et overblik og en gennemgang af alt det, du skal vide for at træffe dine beslutninger.

Tilfredse kunder

Vi har mange tilfredse kunder og gør altid vores ypperste for at alle vores kunder får en god oplevelse i samarbejdet med os. Du kan læse vores anmeldelser på Trustpilot her.

Kontakt os

Din boligadvokat hos Boligkøbsadvokaterne er beliggende på Kratbjerg 201, 3480 Fredensborg. Du er velkommen til at kigge ind forbi vores hyggelige kontor og få en uformel samtale med os.

Så hvis du søger en professionel og erfaren boligadvokat, som du nemt kan komme til fra Fredensborg eller andre nærliggende områder, står vi klar til at hjælpe dig trygt igennem din bolighandel. Du er velkommen til at ringe til os på tlf. 70 70 50 80 eller sende os en besked via kontaktformularen. Vi besvarer gerne dine spørgsmål, giver dig et uforpligtende tilbud eller vender nogle overvejelser med dig.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Læs Boligkøbsadvokaternes anmeldelser på Google

Boligkøbsadvokaterne har 5 ud af 5 stjerner baseret på 10 anmeldelser.
Udvalgte priser
Boligpakke
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling med sælger / mægler
Skøde og refusionsopgørelse
kr.11.250
Andelsbolig
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling
Komplet ekspedition af handlen
Ingen handel - halv regning
kr.8.995
Skøde og refusionsopgørelse
Ingen rådgivning
Ekspedition af skøde og refusionsopgørelse
kr.3.995