Vi har 24 timers service!
Boligkøbs Advokaterne København

Boligadvokat Hillerød

Søger du en boligadvokat i Hillerød, der kan hjælpe dig sikkert igennem processen i forbindelse med køb af hus, ejerlejlighed eller andelsbolig?

Hos Boligkøbsadvokaterne varetager vi kun dine interesser, og du er derfor altid sikret en rådgivning med fokus på dine behov. Vi har adresse på Kratbjerg 201, 3480 Fredensborg, og vi er således et både kvalificeret og lokalt valg, når du har behov for en boligadvokat i Hillerød.

Boligadvokat i Hillerød – med din tryghed i centrum

I forbindelse med et boligkøb er det som udgangspunkt sælgeren, der er bedst stillet, da sælgeren som regel vil være repræsenteret ved en ejendomsmægler, som udelukkende handler med et mål for øje: at få solgt boligen til højestbydende. Som køber er man bedre stillet, hvis man allierer sig med en boligadvokat, inden man køber bolig i Hillerød – eller et helt andet sted i Nordsjælland eller København. En boligadvokat er nemlig interesseret i at tage hånd om din situation og handler udelukkende med udgangspunkt i dine interesser.

Vælger du os som din foretrukne boligadvokat i Hillerød, modtager du samtidig rådgivning i et tilgængeligt sprog. Bolighandel kan – især for førstegangskøbere – være en overvældende proces med mange nye termer og fagudtryk, og derfor er det afgørende, at der ikke bare bliver talt hen over hovedet på dig. Det er din økonomi og fremtid, det drejer sig om, så selvfølgelig har du fortjent at være velinformeret.

Med Boligkøbsadvokaterne som din lokale boligadvokat på Vesterbro er du altid velinformeret om processen, ligesom vi altid hjælper dig med at få fuldt overblik over handlens konsekvenser – og det giver tryghed.

Rådgivning gennem hele købsprocessen

Hos Boligkøbsadvokaterne har vi stor erfaring med at rådgive bolig- og andelskøbere – lige fra de første spæde overvejelser til handlen er i hus.
Vi gennemgår købsaftalen samt andre vigtige dokumenter som tilstandsrapport og ejerskifteforsikring, ligesom vi også er behjælpelige med at indhente oplysninger om boligen, så du undgår ubehagelige overraskelser. Ikke mindst hjælper vi med at udfærdige skøde og refusionsopgørelse samt et advokatforbehold, der sikrer, at du gratis kan fortryde handlen, hvis der er forhold i købsaftalen, du ikke kan godkende.

Når du vælger Boligkøbsadvokaterne som din boligadvokat i Hillerød, får du kort fortalt et professionelt perspektiv på alle bolighandlens processer, der sparer dig for bekymringer og sikrer et ideelt boligkøb.

Kontakt din boligadvokat i Hillerød

Skal vi være din boligadvokat i Hillerød? Så kontakt os for et uforpligtende tilbud, eller besøg os på vores kontor på Kratbjerg 201, 3480 Fredensborg. Vi står klar til at hjælpe dig trygt igennem dit boligkøb.

Udvalgte priser
Boligpakke
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling med sælger / mægler
Skøde og refusionsopgørelse
kr.11.250
Andelsbolig
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling
Komplet ekspedition af handlen
Ingen handel - halv regning
kr.8.995
Skøde og refusionsopgørelse
Ingen rådgivning
Ekspedition af skøde og refusionsopgørelse
kr.3.995