Vi har 24 timers service!
Boligkøbs Advokaterne København
Ring
7070 5080
Eller læg en besked

Boligadvokat ved køb af andelsbolig

En andelsbolig er et populært boligvalg, og det er der mange grunde til. Den største fordel ved en andelsbolig er, at en sådan bolig er billigere end en ejerbolig – og derfor tiltaler andelsboliger en bred målgruppe.

Overvejer du at købe en andelsbolig? Men er du i tvivl om, hvordan du bedst muligt griber processen an? Så gør du klogt i at involvere en boligadvokat i din søgen efter en andelsbolig.

Få et økonomisk overblik – og undgå uforudsete udgifter

Du har måske hørt om folk, som har brændt fingrene på et køb af andelsbolig. Der florerer mange af sådanne historier, som tit og ofte kan virke afskrækkende for personer, som begiver sig rundt på boligmarkedet.

Ikke desto mindre er der langt flere, som har positive oplevelser med at købe en andelsbolig frem for negative. Med en boligadvokat i dit køb af andelsbolig kan du sikre dig, at du bliver blandt de positive.

Et af de absolut vigtigste forhold, når du køber en andelsbolig, er økonomien i andelsforeningen. Når du køber en andelsbolig, køber du dig nemlig ind i denne forening, og dette er netop, hvad dit andelsbevis vidner om. Således får du ret til at bo i en bolig, som andelsforeningen ejer.

Når du bliver medlem af en andelsforening, følger der forpligtigelser med, og blandt disse er ansvaret for renovering af ejendommen. Boligens vedligeholdelsesmæssige stand er således langt fra uvæsentlig for dig som køber.

Som boligadvokat med speciale i andelsboligkøb kan vi sørge for at gennemgå forhold, vedtægt og økonomi i den andelsforening, som du har set dig lun på, for herefter at give dig et solidt økonomisk overblik. Således giver vi dig syn for sagen, så du undgår større uforudsete udgifter, og du kan i stedet koncentrere dig om det, der er det mest spændende for dig; din nye bolig.

Vi taler samme sprog

Det er ingen hemmelighed, at såvel boligmarkedet som advokatverdenen er fyldt med begreber og koncepter, der kan synes uforståelige for en udefrakommende.

For at sikre at du ved præcis, hvad du går ind til, når du sætter din underskrift på en købsaftale, er vi en boligadvokat, der ved køb af andelsbolig sørger for, at du og vi taler samme sprog. Således sørger vi for en høj grad af gennemsigtighed i hele processen, så du er bekendt med alle forhold i købet.

Dette mener vi, er måden, hvorpå du får det optimale ud af din boligadvokat ved køb af andelsbolig.

Læs mere om advokat andelsbolig her.

Læs Boligkøbsadvokaternes anmeldelser på Google

Boligkøbsadvokaterne har 5 ud af 5 stjerner baseret på 10 anmeldelser.
Udvalgte priser
Boligpakke
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling med sælger / mægler
Skøde og refusionsopgørelse
kr.8.995
Andelsbolig
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling
Komplet ekspedition af handlen
Ingen handel - Ingen regning
kr.7.495
Skøde og refusionsopgørelse
Ingen rådgivning
Ekspedition af skøde og refusionsopgørelse
kr.3.995