Vi har 24 timers service!
Boligkøbs Advokaterne København
Ring
7070 5080
Eller læg en besked

Boligkøb rådgivning København

Rådgivning om boligkøb nær København

Bor du i København eller andre nærliggende områder, og har du brug for rådgivning inden for boligkøb? Så er Boligkøbsadvokaterne et godt og trygt valg. Boligkøbsadvokaterne ligger på Kratbjerg 201, 3480 Fredensborg ikke langt fra hverken Hillerød, Helsingør eller København. Hos Boligkøbsadvokaterne får du en professionel og grundig rådgivning inden for boligkøb, hvis du står over for en hushandel. Din boligadvokat hos Boligkøbsadvokaterne hjælper dig sikkert igennem din hushandel, så du ikke behøver at bekymre dig over uforudsete problemer eller vigtige faldgruber i processen.

Så hvis du bor i nærheden af København eller andre områder af Storkøbenhavn, står vi hos Boligkøbsadvokaterne klar til at give dig en forståelig og ordentlig rådgivning om dit boligkøb. Ring til os i dag, eller send os en e-mail via kontaktformularen på vores hjemmeside. Vi står klar til at hjælpe dig tlf. 70 70 50 80 eller vha. vores kontaktformular.

Om Boligkøbsadvokaterne

Hos Boligkøbsadvokaterne får du en lang række vigtige services, som hjælper til at gøre din hushandel til en god oplevelse. Vi har for eksempel 24 timers service, så du altid har mulighed for at få hjælp og rådgivning, lige når det er nødvendigt. Vi giver dig desuden en fast, lav pris, så du ikke skal bekymre dig om økonomien, og du skal kun betale for vores service, hvis din hushandel går igennem. Vi er her for at varetage dine interesser, og vi sørger for at rådgive dig bedst muligt over for sælger og mægler, så du træffer de mest hensigtsmæssige beslutninger.

Glade kunder

Vi har mange glade kunder og det er ikke en tilfældighed. Vi gør alt hvad vi kan for at give gode oplevelser til vores kunder. Det kan du også få bekræftet ved at læse vores Trustpilot anmeldelser.

Kontakt os

Hvis du leder efter en professionel og kompetent boligadvokat, som du nemt kan komme til fra København eller andre nærliggende områder af København, står vi hos Boligkøbsadvokaterne klar til at give dig en grundig rådgivning om dit boligkøb.

Boligkøbsadvokaterne har kontor på Kratbjerg 201, 3480 Fredensborg. Her får du en grundig og kompetent rådgivning om dit boligkøb, så processen for din hushandel forløber gnidningsfrit. Du er velkommen til at besøge os på vores kontor, hvor vi kan vende din situation og tage en uforpligtende samtale. Det er nemt at komme til vores kontor med både offentlig transport, bil og cykel fra det meste af København.

Du kan også kontakte os på tlf. 70 70 50 80 eller ved at sende os en mail gennem vores kontaktformular på vores hjemmeside.

Læs Boligkøbsadvokaternes anmeldelser på Google

Boligkøbsadvokaterne har 5 ud af 5 stjerner baseret på 10anmeldelser.
Udvalgte priser
Boligpakke
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling med sælger / mægler
Skøde og refusionsopgørelse
kr.11.250
Andelsbolig
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling
Komplet ekspedition af handlen
Ingen handel - halv regning
kr.8.995
Skøde og refusionsopgørelse
Ingen rådgivning
Ekspedition af skøde og refusionsopgørelse
kr.3.995