Vi har 24 timers service!
Boligkøbs Advokaterne København

Boligpakke – Til dig der skal købe ny bolig

Hvis du skal til at købe ny bolig, er der mange faktorer, der er vigtige at være opmærksom på. Det kan være svært at få overblik over alle de områder, hvor man skal være dækket ind, når man køber et nyt hus, særligt hvis man ikke har stor erfaring og viden på området. At købe en ny bolig vil formentlig være en af de største investeringer i dit liv. Det er mange penge, det handler om, og måden du kommer igennem boligkøbet på kan have stor betydning for din økonomi, både på kortere og længere sigt.

Derfor kan det være en rigtig god idé at få hjælp af en boligadvokat, når du står i en købssituation. En boligadvokat vil både kunne tage sig af de praktiske opgaver i forbindelse med boligkøbet, så du ikke skal bruge unødigt meget tid på for eksempel tinglysning, bankaftaler eller skødeskrivning, som kan være svære opgaver at gå til, hvis du ikke har den rette erfaring. Med en boligadvokat kan du få hjælp til netop de områder, du har brug for hjælp og rådgivning til.

Gør dit boligkøb trygt med en boligpakke

Hos Boligkøbsadvokaterne kan du få en boligpakke, som hjælper dig trygt og sikkert igennem hele processen for dit boligkøb. En boligadvokat har den nødvendige viden og erfaring på området, som sikrer dig, at der tages højde for alle nødvendige forholdsregler. Med en boligpakke fra Boligkøbsadvokaterne vil du undgå at ende i uforudsete problemer, så din store investering foregår så sikkert og så hensigtsmæssigt som muligt for dig.

Med en boligadvokat får du professionel juridisk rådgivning gennem hele købsprocessen. Dit boligkøb bliver derfor ikke kun nemmere, mere overskueligt og mere effektivt for dig, det bliver også langt mere trygt og sikkert. En boligpakke fra en Boligkøbsadvokaterne indeholder bl.a.:

Købsaftalen

Når du skal købe en ny bolig, er der flere forskellige områder, som er hensigtsmæssige at få rådgivning og hjælp til. Det gælder for eksempel købsaftalen. Med en boligadvokat ved din side, vil din købsaftale blive gennemgået, så du både sikrer dig, at den rent formelt set er i orden, samt at det er en god handel, du er ved at indgå. Din boligadvokat vil udelukkende have dine interesser for øje, så handlen bliver så god som muligt for dig.

Tilstandsrapport

Et andet område, som er godt at få juridisk hjælp til ved et boligkøb er tilstandsrapporten. Det kan være svært at gennemskue og forstå en tilstandsrapport, hvis man ikke har prøvet det før. Derfor kan det være rart at have en boligadvokat ved sin side, der kan oversætte nye udtryk og forklare om alle de vigtigste områder af rapporterne, så du har overblik over, hvad den egentlig dækker.

Besigtigelse af ejendommen

Ved et boligkøb er det også en rigtig god idé at have en boligadvokat med ud at besigtige ejendommen. Dette kan være bestemmende for, om du kommer til at gøre et uheldigt køb, da boligadvokaten hurtigt kan spotte, om der er noget galt, eller om der er noget, du skal være ekstra opmærksom på.

Tinglyste forhold

En boligadvokat vil også kunne hjælpe dig med at se på, om der er tinglyste forhold ved ejendommen, som du skal kende til eller være opmærksom på.

Dine rettigheder og forpligtelser

Når du køber en ny bolig har du både nogle rettigheder og nogle forpligtelser, som er vigtige at kende til. Dette kan en boligadvokat vejlede dig om, så du ikke snyder dig selv for rettigheder og heller ikke overser en vigtig forpligtelse over for sælger.

Hvis du leder efter en erfaren og professionel boligadvokat, er Boligkøbsadvokaterne et trygt valg. Vi har mange års erfaring med boligkøb, og vi vil hjælpe dig igennem dit boligkøb på en tryg og sikker måde. Med vores boligpakke til en konkurrencedygtig pris, får du komplet boligkøbsrådgivning af specialiserede boligadvokater, forhandling med sælger/mægler og en god skøde- og refusionsopgørelse.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende samtale om hvad en boligpakke kan hjælpe dig med.

Udvalgte priser
Boligpakke
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling med sælger / mægler
Skøde og refusionsopgørelse
kr.11.250
Andelsbolig
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling
Komplet ekspedition af handlen
Ingen handel - halv regning
kr.8.995
Skøde og refusionsopgørelse
Ingen rådgivning
Ekspedition af skøde og refusionsopgørelse
kr.3.995