Vi har 24 timers service!
Boligkøbs Advokaterne København

Få hjælp og vejledning til at forstå købsaftalen for din nye andelsbolig

Når du skal købe en andelsbolig, er det, som ved alle andre boligkøb, vigtigt at kende og forstå købsaftalen. Det er en stor investering at købe en ny andelsbolig, og det er vigtigt, at der ikke er noget du overser, glemmer eller misforstår. Derfor er det en rigtig god idé at få hjælp og vejledning af en professionel boligkøbsadvokat til at forstå købsaftalen for din nye andelsbolig.

Ved køb af andelsbolig, er der en række faktorer, du som køber skal være opmærksom på. Vi vil sørge for at give dig en forståelig og grundig rådgivning og vejledning igennem hele købsprocessen. Samtidig vil vi udarbejde nødvendige dokumenter, som kan være svære og meget tidskrævende at udarbejde selv, hvis man ikke har den nødvendige juridiske erfaring og viden. Når du køber en andelsbolig, har andelsboligforeningen for eksempel nogle centrale dokumenter såsom regnskab og generalforsamlingsreferater, som er vigtige dokumenter at gennemgå for at kunne vurdere din handel. Foreningens økonomi og vedtagne udgifter til vedligeholdelse har stor betydning for, hvor god din handel er, og det er derfor vigtigt at kende til. Det er en af de opgaver, vi som boligkøbsadvokater kan stå for.

Professionel rådgivning fra start til slut

Hvis du har en boligkøbsadvokat med i købsprocessen, kan du få den nødvendige hjælp og rådgivning fra start til slut. Vi påbegynder ofte et samarbejde med vores klienter med et møde, hvor du får en specialiseret rådgivning og vurdering. Herefter vil vilkårene i købsaftalen og de øvrige dokumenter i handlen blive gennemgået, så vi kan vurdere eventuelle forbehold, som dit køb skal betinges af, for at du får en god handel. Disse forbehold viderebringer vi til mægler og sælger. Ofte vil det også være nødvendigt at gennemgå den metode, som foreningen har valgt at prissætte din andel efter, så du ved, hvilke fordele og ulemper der er ved de forskellige metoder.

Når du skal købe en ny bolig, tilbyder de fleste boligkøbsadvokater en fast boligkøbspakke, som indeholder de services, som er mest nødvendige. En boligkøbspakke sikrer dig en specialiseret boligadvokat, som er ved din side i hele købsprocessen for at sikre, at det hele sker korrekt og efter dine interesser. På den måde kan du bevare overblikket og sikre dig, at der ikke sker fejl, som kan have store, økonomiske konsekvenser.

I en almindelig boligkøbspakke får du ofte hjælp og rådgivning til købsaftalen og tilstandsrapporten, samt en besigtigelse af ejendommen og en generel rådgivning og vejledning.

Boligkøbsadvokaterne – ingen regning hvis du handel ikke går igennem

Hvis du gerne vil have juridisk hjælp og vejledning af en kompetent boligkøbsadvokat i købet af din nye andelsbolig, er Boligkøbsadvokaterne et sikkert valg. Vi har mange års erfaring inden for forskellige køb af nye boliger og kan bidrage med den nødvendige rådgivning til at træffe de rigtige beslutninger. Din advokat hos Boligkøbsadvokaterne vil varetage dine interesser, og tale i et sprog, der er til at forstå. På den måde vil du hele tiden bevare overblikket og føle dig tryg i købsprocessen. Hos Boligkøbsadvokaterne opkræver vi ingen regning, hvis handlen ikke går igennem. Du risikerer derfor ikke at unødvendige omkostninger til en handel, som gik i vasken.

 

Udvalgte priser
Boligpakke
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling med sælger / mægler
Skøde og refusionsopgørelse
kr.11.250
Andelsbolig
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling
Komplet ekspedition af handlen
Ingen handel - halv regning
kr.8.995
Skøde og refusionsopgørelse
Ingen rådgivning
Ekspedition af skøde og refusionsopgørelse
kr.3.995