Vi har 24 timers service!
Boligkøbs Advokaterne København

Har du brug for rådgivning i forbindelse med nybyggeri af hus?

Hvis du skal til at bygge et nyt hus fra bunden, kan der være mange områder, hvor en professionel, juridisk rådgivning, vil være guld værd. Det er en stor investering at bygge et nyt hus, og når der er mange penge involveret, er det vigtigt at alle beslutninger bliver truffet på et oplyst grundlag. Det kan have store økonomiske omkostninger mange år frem i tiden, hvis der opstår problem i forbindelse med nybyggeriet, og derfor er det vigtigt at have en boligadvokat med i processen.

Med en boligadvokat får du hjælp til, hvad du skal være opmærksom på i et byggeprojekt, og en boligadvokat vil have den nødvendige erfaring og viden til at bringe dig sikkert igennem processen.

Hvad kan en boligadvokat hjælpe med ved et nybyggeri?

En boligadvokat vil for eksempel kunne rådgive dig om materialet for byggeprojektet og vurdere tegninger og beskrivelser af byggeriet. På den måde vil du kunne sikre dig, at du kender til omfanget og kvaliteten af byggeriet, og at du ved, hvordan slutresultatet kommer til at se ud. En boligadvokat vil også kunne hjælpe dig, hvis der skulle opstå forsinkelse i byggeriet. Der kan eksempelvis være sanktioner, hvis byggeriet ikke står færdigt til tiden, som kan være vigtige for dig at kende. Herudover kan du med en boligadvokat sikre dig, at du har en økonomisk sikkerhed, hvis der for eksempel er mangler ved byggeriet, eller hvis entreprenøren går konkurs. En boligadvokat er ikke mindst vigtig at have ved sin side, hvis der skulle opstå uoverensstemmelser eller konflikter i forbindelse med opførelsen af byggeriet. Her kan du modtage rådgivning og hjælp til at vurdere, om sagen skal afgøres ved domstolene eller en voldgiftsret. Et andet område, der er vigtigt at være opmærksom på i et byggeprojekt, er forsikringer.

Der er altså en række faktorer, der er vigtige at være opmærksom på, når du skal bygge nyt.

Få rådgivning af en professionel og erfaren boligadvokat

Hvis du har brug for en erfaren boligadvokat til at vejlede og hjælpe dig i din byggeproces, er Boligkøbsadvokaterne et oplagt valg. Vi er specialiseret på området og har en lang erfaring og viden, som kan komme dig til stor gavn.

 

Udvalgte priser
Boligpakke
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling med sælger / mægler
Skøde og refusionsopgørelse
kr.11.250
Andelsbolig
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling
Komplet ekspedition af handlen
Ingen handel - halv regning
kr.8.995
Skøde og refusionsopgørelse
Ingen rådgivning
Ekspedition af skøde og refusionsopgørelse
kr.3.995