Vi har 24 timers service!
Boligkøbs Advokaterne København

Har du styr på de centrale dokumenter i dit andelsboligkøb?

Står du overfor at skulle købe en andelsbolig, er der mange vigtige overvejelser du bør gøre dig inden du sætter den endelige underskrift. Foreningsstørrelse, gæld, månedlig ydelse osv. er bare nogle af de ting der er med til at definere om en andelsforening er værd at investere i, og for mange er overvejelserne svære at gøre på egen hånd.

Derfor er det en rigtig god idé at blive bistået af en advokat under dit andelsboligkøb. Dette skyldes at advokaten ved hvad du skal være særlig opmærksom på, men også fordi advokaten formår at formidle vigtige og relevante dokumenter, i et sprog som du kan forstå og kan reagere på.

Forstå hvilken andelsboligforening du investerer i

Når du skal investere i en andelsbolig, investerer du også i andelsboligforeningen og derfor er det vigtigt, at du har sat dig ind i, hvad foreningen ønsker både nu og fremadrettet. Andelsforeningens regnskab og generalforsamlingsreferater er dermed vigtige dokumenter, som bør vurderes ud fra et sagligt, professionelt grundlag for at give dig som køber, den bedste forståelse af, hvad du eventuelt i fremtiden forpligter dig overfor.

Vi er med dig hele vejen

Hos Boligkøbsadvokaterne har du mulighed for at modtage faglig relevant rådgivning både online, pr. telefon eller ved et fysisk møde. Når du skal købe en andelsbolig, er Boligkøbsadvokaterne med dig hele vejen, lige fra gennemgang af købsaftale til rådgivning om frister, samt ved alle vigtige dokumenter og processer midt i mellem.

Boligkøbsadvokaterne er specialiserede i boligkøb og står til rådighed til at hjælpe dig med forståelse af svære dokumenter, købsprocessen generelt og særlige forhold ved netop dit køb. Med et team af kvalificerede advokater sørger vi for at formidle vores stof, så du forstår alle sagens aspekter, og har mulighed for at få implementeret tiltag der eventuelt er særligt vigtige for dig som køber og som privatperson.

Investering i advokatbistand i forbindelse med dit andelsboligkøb er således fordelagtigt, da det kan forhindre, at du havner i en dårlig købsaftale. På den lange bane kan det dermed spare dig for både tid og penge.

Med en central placering på Kratbjerg 201, 3480 Fredensborg, er vi lette at komme til, hvis du har brug for at mødes til en fysisk snak. Har du brug for rådgivning kan du med fordel ringe til en uforpligtende samtale, eller udfylde kontaktformularen, og så vil vi hurtigst muligt vende tilbage til dig.

Udvalgte priser
Boligpakke
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling med sælger / mægler
Skøde og refusionsopgørelse
kr.11.250
Andelsbolig
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling
Komplet ekspedition af handlen
Ingen handel - halv regning
kr.8.995
Skøde og refusionsopgørelse
Ingen rådgivning
Ekspedition af skøde og refusionsopgørelse
kr.3.995