Vi har 24 timers service!
Boligkøbs Advokaterne København

Husk advokatforbeholdet og undgå ubehagelige overraskelser

Et boligkøb er en stor beslutning, og måske et af de største køb i dit liv, og derfor er der en lang række af forhold, du skal have styr på, før du sætter din underskrift på købsaftalen.

En af de ting, du særligt skal være opmærksom på, er at indsætte et advokatforbehold i din købsaftale. Som køber af fast ejendom har man normalt ret til at fortryde handlen i seks hverdage efter, at købsaftalen er underskrevet af begge parter. Men hvis køber fortryder handlen, skal man som køber selv betale 1% af købesummen. Derfor er det en rigtig god idé at have indsat et advokatforbehold i aftalen.

Annuller handlen uden omkostninger

Med et advokatforbehold undgår du at betale 1% af købesummen, hvis din advokat har forbehold, og du ikke længere ønsker at gennemføre handlen. Med et advokatforbehold er din underskrift på købsaftalen betinget af, at din advokat kan godkende handlen. Hvis din boligadvokat mener, der er forhold, som gør aftalen uhensigtsmæssig for dig, vil du med et advokatforbehold altså kunne ændre og præcisere vilkårene i aftalen. Hvis det er nødvendigt, kan du også træde ud af handlen helt uden omkostninger.

Hvis boligadvokaten har forbehold, skal sælgeren have køberens indsigelser i skriftlig form senest fem hverdage efter, at købsaftalen i underskrevet form er modtaget af købers advokat.

Med en boligadvokat vil du blive informeret om, hvorvidt der for eksempel er en lokalplan for området, som kan have betydning for, om du kan få en altan eller en tilbygning på boligen. Der kan også være tinglyst nogle vigtige servitutter, som kan begrænse de planer, du har for din nye ejendom. Der kan være en lang række faktorer, som har betydning for dit køb, og de kan være meget svære at gennemskue og opdage, hvis man ikke har erfaring på området.

Med et advokatforbehold er du sikker på, at du ikke støder på uforudsete problemstillinger ved boligkøbet, som kan have økonomiske konsekvenser for dig. Derfor anbefaler vi hos Boligkøbsadvokaterne altid, at du husker at indsætte et advokatforbehold i aftalen, så du har mulighed for at træde ud af aftalen, hvis din boligadvokat ikke kan godkende aftalen.

Få dit advokatforbehold hos Boligkøbsadvokaterne

Hvis du leder efter en boligadvokat, der kan hjælpe dig sikkert igennem dit boligkøb, er vi hos Boligkøbsadvokaterne et trygt valg. Hos Boligkøbsadvokaterne betaler du kun for vores hjælp, hvis din handel går igennem. Du risikerer derfor ikke ekstraomkostninger ved at have Boligkøbsadvokaterne med, hvis dit potentielle boligkøb ikke realiseres.

 

Udvalgte priser
Boligpakke
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling med sælger / mægler
Skøde og refusionsopgørelse
kr.11.250
Andelsbolig
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling
Komplet ekspedition af handlen
Ingen handel - halv regning
kr.8.995
Skøde og refusionsopgørelse
Ingen rådgivning
Ekspedition af skøde og refusionsopgørelse
kr.3.995