Vi har 24 timers service!
Boligkøbs Advokaterne København

Hvad hjælper boligadvokater med?

Står du og skal købe bolig, er vi hos Boligkøbsadvokaterne højt specialiserede boligadvokater, der kan føre dig sikkert igennem dit boligkøb. Men hvad hjælper boligadvokater egentligt med? Det kan du blive klogere på i dette indlæg.

Uvildig rådgivning til boligkøbere

Et boligkøb er en kompliceret proces, og som køber kan du nemt miste overblikket over de mange dokumenter og tilbud, du støder på i din boligjagt. Som boligadvokater er det vores ansvar at tilbyde professionel og uvildig rådgivning i forbindelse med dit boligkøb, så du er sikret det fulde overblik.

Og i modsætning til ejendomsmæglere får vi som boligadvokater ikke provision. Dermed er du sikret en 100 % uvildig rådgivning i forbindelse med dit boligkøb.

Varetagelse af dine interesser

Som køber vil du stå over for en sælger, som ofte vil være repræsenteret af en ejendomsmægler. Det er dog vigtigt at understrege, at ejendomsmægleren handler ud fra sælgerens interesser – og ikke dine.

Som boligadvokater varetager vi dine interesser med udgangspunkt i den konkrete købssituation. Der er forskellige faldgruber ved forskellige slags boligkøb, og selvom det eksempelvis kan virke mest fordelagtigt at købe andelsbolig fremfor ejerbolig, kan der sagtens være noget vigtigt, du har overset. Vi sørger for, at du har det fulde overblik over eventuelle konsekvenser ved lige netop dit boligkøb.

Gennemgang af købsaftale

Du bør sørge for at få indskrevet et advokatforbehold i aftalen. Det er din sikkerhed særligt i forbindelse med situationer, hvor du konkurrerer med andre potentielle købere og har brug for at handle hurtigt. For med et advokatforbehold er aftalen betinget af, at vi kan godkende som advokater.

Vil du vide mere?

Hvad hjælper boligadvokater med? Du er altid velkommen til at kontakte os på 70 88 19 41, hvis du vil vide mere.

Ovenstående er ikke egentlig advokatrådgivning men kan anvendes i stedet for en konkret rådgivning.

Udvalgte priser
Boligpakke
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling med sælger / mægler
Skøde og refusionsopgørelse
kr.11.250
Andelsbolig
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling
Komplet ekspedition af handlen
Ingen handel - halv regning
kr.8.995
Skøde og refusionsopgørelse
Ingen rådgivning
Ekspedition af skøde og refusionsopgørelse
kr.3.995