Vi har 24 timers service!
Boligkøbs Advokaterne København

Hvad laver en boligkøbsadvokat?

Køb af bolig er en stor investering – måske den største i dit liv. Derfor er det ikke lige meget, hvordan handlen foregår. Der kan være beslutninger og valg i processen, som har betydning for dig og din økonomi mange år frem i tiden. Det er derfor vigtigt at processen foregår i trygge rammer. Der kan for eksempel være forpligtelser eller rettigheder for dig som køber, der er vigtige at være opmærksomme på, og der kan være forholdsregler, som er vigtige at tage. Det kan for eksempel være en forholdsregel om at huske et advokatforbehold, når du underskriver købsaftalen, så du kan komme ud af aftalen uden omkostninger, hvis din advokat opdager noget, som gør det til en ufordelagtig handel for dig. Det kan være svært at vurdere og gennemskue, hvis man ikke har den rette juridiske viden og erfaring, og det er her at Boligkøbsadvokaternes rådgivning kan være værdifuld.

Boligkøbsadvokaterne hjælper dig, når du skal købe ny bolig eller når du skal bygge et nyt hus. En boligkøbsadvokat er højt specialiseret inden for køb af boliger, og vil derfor kunne give dig professionel og udbytterig hjælp og rådgivning, når du står i en boligkøbssituation. En af de opgaver en boligkøbsadvokat varetager er for eksempel hjælp med skøde- og refusionsopgørelser eller hjælp ved forældrekøb, køb af andelsbolig eller i byggeprocessen af et nyt hus.

En boligkøbsadvokat varetager udelukkende dine interesser, og derfor får du professionel hjælp til at gøre handlen bedst mulig for dig.

En boligkøbsadvokat kan hjælpe dig på præcis de områder, du har brug for hjælp til. Du kan få hjælp til forhandlingen med mægleren, og du kan få hjælp til hele ekspeditionen af handlen. Der kan også være mange praktiske dokumenter, som kan være svære og tidskrævende at udarbejde selv. Her vil en erfaren boligkøbsadvokat effektivt kunne udarbejde det, så det overholder alle regler.

Boligkøbspakker

Hos Boligkøbsadvokaterne tilbyder vi faste boligkøbspakker med de services, som de fleste gerne vil have juridisk bistand til. Med en boligpakke har du en specialiseret advokat ved din side i hele købsprocessen, så du sikrer dig, at det hele sker korrekt og efter dine interesser. Dette er den bedste måde at holde overblikket på og sikre dig, at der ikke sker fejl, som kan have store konsekvenser.

En boligkøbspakke indeholder hjælp og rådgivning til selve købsaftalen, så du sikrer dig, at den rent formelt er i orden og at den også er hensigtsmæssig for dig som køber. En boligpakke indeholder bl.a. gennemgang af tilstandsrapporten samt en besigtigelse af ejendommen, hvor en erfaren boligkøbsadvokat hurtigt kan spotte, om der er noget, du skal være opmærksom på. Herudover inkluderer en boligkøbspakke også gerne rådgivning i forhold til eventuelle tinglysninger og andet, som er vigtigt at kende til ved ejendommen.

Tag kontakt til en professionel boligkøbsadvokat

Hvis du leder efter en kompetent og professionel boligkøbsadvokat, er vi hos Boligkøbsadvokaterne i København, Fredensborg, Hillerød og Helsingør et trygt valg. Vi er højt specialiserede advokater inden for køb af en ny bolig, og vi hjælper dig gerne gennem en sikker handel. Hos os betaler du kun for den juridiske bistand, hvis din handel går igennem, og du får en fast, lav pris på deres services.

 

Udvalgte priser
Boligpakke
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling med sælger / mægler
Skøde og refusionsopgørelse
kr.11.250
Andelsbolig
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling
Komplet ekspedition af handlen
Ingen handel - halv regning
kr.8.995
Skøde og refusionsopgørelse
Ingen rådgivning
Ekspedition af skøde og refusionsopgørelse
kr.3.995