Vi har 24 timers service!
Boligkøbs Advokaterne København

Hvorfor bruge en boligadvokat ved køb af bolig?

At købe en ny bolig er for de fleste mennesker en stor beslutning. Det handler om mange penge, og de valg du træffer i købssituationen, kan have betydning for dig mange år frem i tiden. Der kan være beslutninger i processen, som har enorm betydning for dig og din økonomi på både nu og i fremtiden. Det er derfor en proces, som er vigtig at have i trygge rammer. Derfor er der mange fordele forbundet med at have en boligadvokat med ved din side i handlen.

Du sikrer dig at tage hensyn til alle forpligtelser og rettigheder

Som boligkøber har du både en række juridiske forpligtelser og rettigheder, som er nødvendige at tage med i betragtning for en god handel. Det kan eksempelvis være en forholdsregel som at huske at inkorporere et advokatforbehold i købsaftalen, inden du underskriver. Det sikrer dig at komme ud af aftalen uden omkostninger, hvis din boligadvokat opdager faktorer med uforudsete omkostninger for dig. Det kan være svært at vurdere og gennemskue, hvis man ikke har den rette juridiske viden og erfaring. En boligadvokat kan derfor gøre din handel tryg og god

En professionel varetager dine interesser

Som boligkøber har du ikke automatisk en professionel part, som varetager dine interesser. Ejendomsmægleren i en bolighandel vil have sælgers interesser i fokus, og købsaftalen bliver derfor også udarbejdet ud fra sælgers interesser. Det er meget vigtigt at være opmærksom på som køber, da man selv skal kunne gennemskue alle mulige faldgruber. Det vil for de fleste privatpersoner være en meget vanskelig opgave, da de juridiske aftaler kan være svære at gennemskue uden en lang erfaring og specialviden på området. Derfor vil en boligadvokat kunne gøre en stor forskel på, om du indgår en handel som er fordelagtig for dig, eller om du indgår en handel som direkte får negative konsekvenser for dig.

Du sparer tid og besvær

En boligadvokat vil kunne varetage alle de juridiske og økonomiske opgaver, der vil være i en hushandel. Der er mange praktiske opgaver og dokumenter, der skal udføres, og det kan være svært og tidskrævende, hvis man ikke har den rette erfaring. En boligadvokat vil være specialiseret inden for området og vil derfor have rutine i hurtigt og korrekt at få de praktiske deltaljer på plads, så dit boligkøb kan gå igennem.

Få en fast boligpakke

De fleste boligadvokater tilbyder en fast boligpakke, som indeholder de mest nødvendige services i en hushandel. Det kan for eksempel være hjælp til at få udarbejdet og gennemgået de nødvendige juridiske dokumenter i handlen, og det kan også være udarbejdelse af et skøde, en tinglysning eller en refusionsopgørelse. Ofte er en juridisk rådgivning og vejledning igennem processen også en del af pakken.

Hvis du står i en hushandel, og du gerne vil have trygge rammer for dit køb, er der mange fordele ved at kontakte en boligadvokat. Du er altid velkommen til at kontakte Boligkøbsadvokaterne, som er højt specialiseret inden for hushandler. Her får du en professionel og kompetent juridisk hjælp, som bringer dig trygt igennem. Hvis du gerne vil have en uforpligtende samtale med en erfaren boligadvokat, er du altid velkommen til at kontakte os hos Boligkøbsadvokaterne.

Udvalgte priser
Boligpakke
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling med sælger / mægler
Skøde og refusionsopgørelse
kr.11.250
Andelsbolig
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling
Komplet ekspedition af handlen
Ingen handel - halv regning
kr.8.995
Skøde og refusionsopgørelse
Ingen rådgivning
Ekspedition af skøde og refusionsopgørelse
kr.3.995