Vi har 24 timers service!
Boligkøbs Advokaterne København

Køb af bolig har store økonomiske konsekvenser, få vejledning til at overskue dem

Køb af bolig, ejerlejlighed eller andelslejlighed kan alt sammen være forfærdeligt forvirrende at navigere rundt i, og mange forskellige spørgsmål kan forekomme undervejs i processen. ”Hvilke konsekvenser har resultaterne på tilstandsrapporten for dig som køber?”, ”Hvilken andelsforening tilvælges og hvilke økonomiske konsekvenser kan det have for dig som privatperson?”, ”Hvad betyder de vilkår, der fremgår af den pågældende købsaftale, og er du som køber enig i dem?”.

Vi er med under hele processen

De mange spørgsmål er som usagkyndig svære at prioritere og forholde sig til, og derfor kan det være en rigtig god ide, at blive bistået af en advokat, der har mulighed for at hjælpe dig under hele købsprocessen.

Når du skal ud og købe bolig er det ikke kun peronligt frustrerende ikke at have overblik over de enkelte dele af købsaftalen, det kan også være forbundet med store økonomiske konsekvenser ikke fuldt at vide, hvad der bliver sagt ja og nej til – både her og nu, men også på sigt. Med assistance fra en advokat bliver købsprocessen gennemsigtiggjort og du som køber får et bedre og mere oplyst grundlag for, at skulle træffe en så afgørende beslutning som det er at skulle investere i en bolig. Således sikrer du ikke kun dig selv den bedste oplevelse, du sikrer også din pengepung mod fremtidige udgifter du eventuelt ikke har været opmærksom på.

Vælg et advokatfirma der prioriterer dig

Boligkøbsadvokaterne er specialiserede i boligkøb og står til rådighed til at hjælpe dig både før, under og efter et boligkøb, så du sikres den bedste procesforståelse og størst mulig indsigt i relevante dokumenter. Med at team af kvalificerede advokater sørger vi for, at formidle så du både forstår hvad der foregår og har mulighed for at få implementeret tiltag der eventuelt er særligt vigtige for dig som køber og som privatperson.

Med en central placering på Kratbjerg 201, 3480 Fredensborg, er vi lette at komme til, hvis du har brug for at mødes til en fysisk snak. Har du brug for rådgivning kan du med fordel ringe til en uforpligtende samtale, eller udfylde kontaktformularen, som vi hurtigst muligt vil svare tilbage på.

 

Udvalgte priser
Boligpakke
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling med sælger / mægler
Skøde og refusionsopgørelse
kr.11.250
Andelsbolig
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling
Komplet ekspedition af handlen
Ingen handel - halv regning
kr.8.995
Skøde og refusionsopgørelse
Ingen rådgivning
Ekspedition af skøde og refusionsopgørelse
kr.3.995