Vi har 24 timers service!
Boligkøbs Advokaterne København

Sådan sikrer du dine interesser i forbindelse med nybyggeri

Måske har du allerede fundet den perfekte grund og mangler blot at opføre det perfekte hus derpå for at opfylde din perfekte boligdrøm, eller måske har du hverken gjort dig tanker om hus eller grund endnu, fordi du ikke ved hvad du skal kigge efter.

Om du allerede har dannet dig konkrete planer eller ej, kan det være en rigtig god idé at få en advokat tilknyttet dit projekt, så du derved sikrer det endelige resultat bedst muligt.

Få hjælp til alle processer undervejs

Entreprenørrådgivning, dialog med en eventuel sælger/mægler og udarbejdelse af skøde er alt sammen processer som kan faciliteres via bistand fra en advokat, hvilket sikrer dig den mest trygge og mest helstøbte nybyggeroplevelse uden ubehagelige overraskelser undervejs og efterfølgende. Ved at tilknytte en advokat til dit nybyggeriprojekt, baner du den letteste vej for dig selv og for dit projekt i forhold til at få dine interesser tilgodeset undervejs i hele projektet, hvilket i sidste ende skaber det mest tilfredsstillende resultat for dig og dit projekt.

Boligkøbsadvokaterne er specialiserede i køb og investering i bolig og i grund og kan hjælpe dig med at varetage dine interesser i forhold til konkrete ønsker, samt ting du som køber ikke selv har været opmærksom på. Ved at vælge et advokatfirma med speciale i netop køb af jord og ejendom sikrer du at dine nybyggerdrømme bliver ført ud i livet på et solidt og oplyst grundlag, så du i fremtiden undgår fejl og mangler ift. grund og bolig fordi du på daværende tidspunkt ”ikke vidste bedre”.

Undgå uforudsete forhindringer

Boligkøbsadvokaterne står til rådighed til at hjælpe dig, der står overfor et kommende nybyggerprojekt både før, under og efter. Med et team af kvalificerede advokater kan vi tilbyde at bistå og vejlede dig, så du imødekommer at uforudsete forhindringer kommer i vejen for dit projekt og besværliggør dine nybyggerdrømme.

Med en central placering på Kratbjerg 201, 3480 Fredensborg, er vi lette at komme til, hvis du har brug for at mødes til en fysisk snak.  Har du brug for rådgivning, kan du med fordel ringe til en uforpligtende samtale, eller udfylde kontaktformularen, som vi hurtigst muligt vil svare tilbage på.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at få dit drømme-nybyggerprojekt til at gå i opfyldelse!

 

Udvalgte priser
Boligpakke
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling med sælger / mægler
Skøde og refusionsopgørelse
kr.11.250
Andelsbolig
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling
Komplet ekspedition af handlen
Ingen handel - halv regning
kr.8.995
Skøde og refusionsopgørelse
Ingen rådgivning
Ekspedition af skøde og refusionsopgørelse
kr.3.995