Vi har 24 timers service!
Boligkøbs Advokaterne København

Det skal du sikre dig, inden du skriver under på købsaftalen

Investering i fast ejendom omfatter store summer penge, som højst sandsynligt påvirker din økonomiske situation markant. Derfor er det også vigtigt at du er godt forberedt, så du undgår at uforudsete udfordringer pludselig dukker op og gør din situation uhensigtsmæssig eller ugunstig.  

Heldigvis er der nogle ting, som du kan være helt sikker på at du skal forholde dig til, og som du derfor har mulighed for at være på forkant med inden købsaftalen underskrives.

Sæt dig ind i tilstandsrapporten og dens betydning

Køber du et hus, er der for huset udfærdiget en tilstandsrapport, som det er vigtig at du som køber forholder dig til. Tilstandsrapporten giver dig som udenforstående et overblik over ejendommens tilstand og istandsættelseskrav eller muligheder, du som køber hæfter for ved overtagelse af ejendommen. Tilstandsrapporten er afgørende fordi den, blandt mange andre faktorer, er en vigtig forudsætning for, at fastslå om du gør et godt eller et dårlig køb. Derfor er indsigt og forståelse af tilstandsrapporten afgørende, når du som køber vil sikre dig også at være glad for dit huskøb til næste år.

Hav styr på din jordbund

Fordi der ikke altid har været samme krav til jordforurening som der er i dag, kan du komme ud for, at din boliginvestering ender som en endnu mere bekostelig affære end du havde regnet med, hvis ikke du er opmærksom på, at få tjekket jordforureningsforholdene på den pågældende grund. Opdager du gennem jordmålinger at jordbunden er forurenet, kan det forsinke eller i værste tilfælde helt umuliggøre dine boligdrømme og derudover også bidrage til seriøse økonomiske repressalier.

Servitutter betyder…?

Servitutter er begrænsninger i din råderet over både grund og bolig som både spænder over privatretslige rettigheder og offentlige rettigheder. Servitutter kan f.eks. eksistere i forbindelse med færdselsret, fredning, forkøbsret og jagtret.

Hvis du synes at det kan være lidt svært at overskue konsekvenserne af både tilstandsrapporten, jordbundstilstanden og de pågældende servitutter er du ikke den eneste og derfor er der også mange, der vælger at blive bistået af en advokat under hele deres købsforløb.

Boligkøbsadvokaterne tilbyder specialiseret rådgivning med fokus på køb og investering i fast ejendom, hvilket du som potentiel køber kan drage fordel af. Hos Boligadvokaterne bliver du hjulpet fra start til slut og sikrer derved dig selv og dit fremtidige boligkøb bedst. Har du brug for advokatbistand fra kvalificerede advokater med speciale i købsret, kan du kontakte Boligkøbsadvokaterne via kontaktformular eller pr. telefon, hvor kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig!

 

Udvalgte priser
Boligpakke
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling med sælger / mægler
Skøde og refusionsopgørelse
kr.11.250
Andelsbolig
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling
Komplet ekspedition af handlen
Ingen handel - halv regning
kr.8.995
Skøde og refusionsopgørelse
Ingen rådgivning
Ekspedition af skøde og refusionsopgørelse
kr.3.995