Vi har 24 timers service!
Boligkøbs Advokaterne København

Det skal du være opmærksom på, når du skal foretage et forældrekøb

Mange forældre vælger at købe en bolig til deres børn, når det er tid til at de skal finde deres eget sted. Det kan der være mange fordele ved, og et forældrekøb kan faktisk være en god investering. Der er dog en række faktorer, det er vigtigt at være opmærksom på, når I skal ud at købe nyt til jeres børn. Et boligkøb er en stor beslutning, som involverer mange penge, og derfor er det vigtigt at have et godt overblik over sin investering. Hvis man ikke har erfaring med forældrekøb eller specialiseret juridisk viden på området, kan det være svært at gennemskue de forskellige dele af processen. Derfor er der mange fordele ved at have en boligadvokat involveret i processen. En boligadvokat har en vigtig viden og erfaring, som vil være guld værd for dig i et forældrekøb, og med deres hjælp kan du sikre dig mod uhensigtsmæssige valg og beslutninger, som kan have store økonomiske konsekvenser.

Det hjælper en boligadvokat med

Hos Boligkøbsadvokaterne kan du få en boligpakke med hjælp til udarbejdelse og gennemgang af alle de nødvendige, juridiske dokumenter i en købssituation. Boligadvokaten kan for eksempel udarbejde skødet for dig og stå for tinglysningen og udarbejdelsen af refusionsopgørelsen. Din boligadvokat vil gennemgå din købsaftale og andre vigtige dokumenter. Ved forældrekøb vil du desuden få specifik rådgivning om lejekontrakt og fastsættelse af husleje. Du kan også få rådgivning om særlige vedtægter og protokoller, så du er sikker på, at du følger loven for udlejning og ikke risikerer at få problemer senere hen. En boligadvokat kan også udarbejde lejekontrakten for dig og rådgive om andre dokumenter i handlen. En advokat kan dermed indtage rollen som forhandler og forhandle med mægler eller sælger om eventuelle forbehold eller andet.

Tag kontakt til en erfaren boligadvokat

Hvis du skal foretage et forældrekøb, og gerne vil sikre dig handlen forløber sikkert og hensigtsmæssigt for dig, er det en god idé at kontakte en boligadvokat. Boligkøbsadvokaterne er et advokatfirma, som er specialiseret inden for boligkøb. Vi har derfor en specialiseret viden om forældrekøb, som giver dig nogle trygge rammer. Vi tilbyder højt specialiseret rådgivning i forbindelse med forældrekøb og hos os får du ingen regning, hvis din handel ikke går igennem.

 

Udvalgte priser
Boligpakke
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling med sælger / mægler
Skøde og refusionsopgørelse
kr.11.250
Andelsbolig
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling
Komplet ekspedition af handlen
Ingen handel - halv regning
kr.8.995
Skøde og refusionsopgørelse
Ingen rådgivning
Ekspedition af skøde og refusionsopgørelse
kr.3.995