Vi har 24 timers service!
Boligkøbs Advokaterne København

Har du brug for hjælp til skøde og refusionsopgørelse?

Skal du købe eller sælge bolig, er en afgørende del af processen udfærdigelse af både skøde og refusionsopgørelse. Refusionsopgørelsen skal afgøre om køber skylder sælger penge eller omvendt ved at sammenligne de faktiske udgifter med de angivne udgifter og efterse, om sælger har betalt forud for køber. Dermed afdækker refusionsopgørelsen de eventuelle økonomiske mellemværende, der kunne være mellem sælger og køber og sørger for, at både køber og sælger tilgodeses i processen.

Har du styr på de centrale dokumenter i dit andelsboligkøb?

Står du overfor at skulle købe en andelsbolig, er der mange vigtige overvejelser du bør gøre dig inden du sætter den endelige underskrift. Foreningsstørrelse, gæld, månedlig ydelse osv. er bare nogle af de ting der er med til at definere om en andelsforening er værd at investere i, og for mange er overvejelserne svære at gøre på egen hånd.

Køb af bolig har store økonomiske konsekvenser, få vejledning til at overskue dem

Køb af bolig, ejerlejlighed eller andelslejlighed kan alt sammen være forfærdeligt forvirrende at navigere rundt i, og mange forskellige spørgsmål kan forekomme undervejs i processen. ”Hvilke konsekvenser har resultaterne på tilstandsrapporten for dig som køber?”, ”Hvilken andelsforening tilvælges og hvilke økonomiske konsekvenser kan det have for dig som privatperson?”, ”Hvad betyder de vilkår, der fremgår af den pågældende købsaftale, og er du som køber enig i dem?”.

Få hjælp og vejledning til at forstå købsaftalen for din nye andelsbolig

Når du skal købe en andelsbolig, er det, som ved alle andre boligkøb, vigtigt at kende og forstå købsaftalen. Det er en stor investering at købe en ny andelsbolig, og det er vigtigt, at der ikke er noget du overser, glemmer eller misforstår. Derfor er det en rigtig god idé at få hjælp og vejledning af en professionel boligkøbsadvokat til at forstå købsaftalen for din nye andelsbolig.

Udvalgte priser
Boligpakke
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling med sælger / mægler
Skøde og refusionsopgørelse
kr.11.250
Andelsbolig
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling
Komplet ekspedition af handlen
Ingen handel - halv regning
kr.8.995
Skøde og refusionsopgørelse
Ingen rådgivning
Ekspedition af skøde og refusionsopgørelse
kr.3.995