Vi har 24 timers service!
Boligkøbs Advokaterne København

Vidste du, at du kan benytte din fortrydelsesret helt gratis hvis du har et advokatforbehold?

Fordi du som potentiel køber af en ny lejlighed, ofte har svært ved at gennemskue alle nuancer af købsaftalen og eventuelle følgevirkninger af denne, kan det være en rigtig god ide, at sikre dig at der i din købsaftale er indsat et advokatforbehold.

Undgå at skulle betale flere tusinde kroner

Advokatforbeholdet sikrer ikke kun dit boligkøb forud for processen, men kan faktisk også hjælpe dig til, at fortryde købet – helt omkostningsfrit. Dette er en sikkerhed for dig, der vil forhindre at stå i en situation, hvor du ønsker at fortryde købet, uden økonomisk at skulle hæfte for det. Har du ikke et advokatforbehold, kan det nemlig blive en bekostelig affære, da fortrydelsesretten alternativt koster dig 1% af købesummen, hvilket i sidste ende kan blive rigtig mange penge. Med et advokatforbehold sikrer du at dine interesser tilgodeses og har muligheden for, efterfølgende at fortryde købet, uden at skulle overveje hvilke økonomiske konsekvenser fortrydelsen medfører.

Sikr dig mod uforudsete ting

Måske tænker du, at risikoen for at ville fortryde sit nylige boligkøb er minimal og blot handler om ordentlig og grundig forberedelse, men virkeligheden er dog, at forskellige former for uforudsete ting kan opstå for alle, umiddelbart efter at købsaftalen er underskrevet – det være sig boligrelaterede såvel som private. Ved at tilvælge et advokatforbehold til købsaftalen, tilvælger du således også de bedste vilkår for dig selv, din handel og din fremtidige boligsituation.

Boligkøbsadvokaterne er specialiserede i boligkøb og står til rådighed for at hjælpe dig, der står overfor et kommende boligkøb.

Vi er et team af kvalificerede advokater, der bistår og vejleder dig inden, under og efter købsprocessen, så du undgår ubehagelige overraskelser, og har mulighed for at opsige din kontrakt eller fortryde handlen, helt uden at det koster dig en krone.

Med en central placering på Kratbjerg 201, 3480 Fredensborg, er vi lette at komme til, hvis du har brug for at mødes til en fysisk snak. Har du brug for rådgivning kan du med fordel ringe til en uforpligtende samtale, eller udfylde kontaktformularen, som vi hurtigst muligt vil svare tilbage på.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde din drømmebolig på dine vilkår!

 

Udvalgte priser
Boligpakke
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling med sælger / mægler
Skøde og refusionsopgørelse
kr.11.250
Andelsbolig
Komplet boligkøbsrådgivning
Rådgivning af specialiseret boligadvokat
Forhandling
Komplet ekspedition af handlen
Ingen handel - halv regning
kr.8.995
Skøde og refusionsopgørelse
Ingen rådgivning
Ekspedition af skøde og refusionsopgørelse
kr.3.995